Luxon

De focus van Luxon ligt op het snijvlak van HRM en ICT. Met uitsluitend senior consultants is zijn een gerenommeerde SAP dienstverlener. Dit blijkt ook uit het verleende special expertise partnership SAP Human Capital Management (HCM).

Projecten

Luxon helpt met ‘the next step’ en slaat de brug met SAP HCM tussen HR-strategie en uitvoering.

Digitalisering van HR

Digitalisering is van groot belang bij de uitdagingen waarvoor organisatie en HR afdelingen staan. Ambieer je als onderneming een sterke positie op de arbeidsmarkt? Dan is het zeer belangrijk de uitdagingen rondom digitalisering in kaart te brengen.

Beheer

Maak met de hulp van Luxon het beheer van uw HR omgeving efficiënter. Uiteraard staan uw wensen daarbij voorop en denkt Luxon met u mee.

Partnerships

Succesvolle bedrijven zijn vooral gericht op kansen & mogelijkheden en niet op risico’s en de ‘downside’. Groeien is vooral teamsport bedrijven; zowel voor teams binnen bedrijven, maar ook tussen bedrijven. Luxon gaat daarom niet alleen met u een partnership aan, maar ook met de ERP-aanbieders.

Tools

Op basis van kwalitatief hoogwaardige tools en add-ons zorgen wij niet alleen voor meer rendement, maar verlengen ook de levensduur van uw HR systeem.