Is middelmatige groei voor jou niet genoeg? Onderneem jij het liefst in een team met gelijkgestemden? Ben jij een startende manager met ambitie?

Portfolio

BlueGroup IT heeft al veel IT-ondernemers een boost of flying start geboden. Hieronder vind je een aantal van de bedrijven die deel uitmaakten van BlueGroup IT:

Bluefront

Bluefront biedt premium frontend development diensten voor ambitieuze organisaties. Gedreven experts leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.

(In 2020 verkocht aan Adesso)

Blue4IT

Blue4IT is leverancier van hoogwaardige diensten op het gebied van Java ontwikkeling en architectuur. Onze medewerkers onderscheiden zich dagelijks door een gezonde dosis ambitie en “eigen-wijsheid”.

(In 2020 verkocht aan Adesso)

CodeSquad

CodeSquad is specialist in Java Software development. De senior Java developers van CodeSquad behoren tot de top van Nederland en onderscheiden zich door hun drive altijd dat stapje extra te doen.

(In 2020 verkocht aan Adesso)

Myforms

MyForms heeft een krachtige e-HRM tool voor meer inzicht in het talent en potentieel van medewerkers. De software zorgt er voor dat iedere medewerker zelf de regie over eigen loopbaan krijgt en optimaal gebruikmaakt van zijn of haar talenten. Het maakt dat organisaties op elk willekeurig moment inzicht hebben in de aanwezige talenten en potentieel. Toekomstbestendig met menselijk kapitaal.

(In 2019 volledig overgenomen door startende ondernemer)

Storedata

StoreData is de geïntegreerde kennispartner op gebied van server & storage infrastructuren en begeleidt relaties bij de vertaling van business demands naar functionele eigenschappen en adviseert op het gebied van toe te passen technologieën en producten. Merkonafhankelijk en branche-onafhankelijk. Vanuit een breed perspectief en een jarenlange ervaring adviseert, levert, implementeert en ondersteunt StoreData ‘best of breed’ totaaloplossingen voor het hebben, houden en ontsluiten van data.

(In 2014 volledig overgenomen door startende ondernemer)