D2WIN

Grote maatschappelijke opgaven zoals onderhoud en instandhouding van onze huidige infrastructuur, energietransitie, woningopgave en klimaatverandering) hebben impact op onze fysieke leefomgeving. Opgaven die ingrijpende, en in veel gevallen conflicterende, claims op onze leefomgeving hebben. Bovendien beïnvloeden en concurreren ze met elkaar. Voor het aanpakken van deze opgaven met substantiële impact is een Digital Twin nodig.

De Digital Twin biedt, als digitale kopie van de werkelijkheid, de mogelijkheid tot het geven van datagedreven inzicht, het uitvoeren van analyses en simulaties en hiermee te ondersteunen in communicatie, optimalisatie en besluitvorming.

Expertise

Digital Twin | Spatial Specialisten biedt inzicht en toegevoegde waarde door het combineren van (ruimtelijke) data en techniek. Wij adviseren en ondersteunen met onze Spatial Specialisten organisaties bij het realiseren van hun Digital Twin ambitie. Met hoogwaardige dienstverlening rondom de platformen Esri, FME en Azure leveren we de meerwaarde om ruimtelijke data en functionaliteit met de Digital Twin te ontsluiten.

Bezoek de website van D2WIN