Is middelmatige groei voor jou niet genoeg? Onderneem jij het liefst in een team met gelijkgestemden? Ben jij een startende manager met ambitie?

Onze bedrijven

BlueGroup IT heeft al veel IT-ondernemers een boost of flying start geboden. Hieronder vind je een aantal van de bedrijven die deel uitmaken van BlueGroup IT:

BlueT&A

BlueT&A is een IT consultancy gespecialiseerd in Testen, Agile en Testautomatisering. Onze consultants onderscheiden zich als team players. Als één van ons bij jou een opdracht doet, dan krijg je daarmee ook de kennis en ervaring van de rest van het BlueT&A team.

Everybody Frank

Gelukkige werknemers zijn de basis voor succes. FRANK geeft medewerkers grip op hun persoonlijke ontwikkeling en werkgevers krijgen realtime inzicht om die ontwikkeling proactief te ondersteunen en bij te sturen.

Newspark

newspark biedt als ICT-dienstverlener experts in software kwaliteit. Alle ervaren consultants zijn gespecialiseerd in development, testcoördinatie/ondersteuning of testautomatisering. Zij delen hun kennis en bieden kwaliteit in elke context. Kwaliteit is mensenwerk!

Luxon

Luxon is een bekende SAP dienstverlener met uitsluitend senior consultants. De focus ligt op het snijvlak van HRM en ICT. Luxon is special expertise partner SAP Human Capital Management (HCM) en licentiepartner SuccessFactors.