Is middelmatige groei voor jou niet genoeg? Onderneem jij het liefst in een team met gelijkgestemden? Ben jij een startende manager met ambitie?

Onze bedrijven

BlueGroup IT heeft al veel IT-ondernemers een boost of flying start geboden. Hieronder vind je een aantal van de bedrijven die deel uitmaken van BlueGroup IT:

Acda RPA Consultancy

Acda RPA Consultancy biedt Robotics Process Automation (RPA) Consultancy. Zij helpen organisaties bij de implementatie en het opschalen van RPA middels consultancy, ontwikkelen en beheren van software en trainingen.

NPFlex

Groei bij NPFlex door van prelancer naar freelancer en geef je carrrière een impuls door markt- en businesskennis op te doen.
De vraag naar ICT flexwerkers op de arbeidsmarkt neemt steeds meer toe. NPFlex speelt daarop in door jou als ICT professional klaar te stomen om te gaan freelancen.

D2WIN

De Digital Twin | Spatial Specialisten bieden hoogwaardige dienstverlening door de combinatie van (ruimtelijke) data en techniek. Hierdoor ontstaat inzicht en toegevoegde waarde in het ontsluiten van ruimtelijke data en functionaliteit met de Digital Twin.

BlueT&A

BlueT&A is een IT consultancy gespecialiseerd in Testen, Agile en Testautomatisering. Onze consultants onderscheiden zich als team players. Als één van ons bij jou een opdracht doet, dan krijg je daarmee ook de kennis en ervaring van de rest van het BlueT&A team.

Everybody Frank

Gelukkige werknemers zijn de basis voor succes. FRANK geeft medewerkers grip op hun persoonlijke ontwikkeling en werkgevers krijgen realtime inzicht om de behoefte van medewerkers proactief te ondersteunen en bij te sturen.

Newspark

newspark biedt als ICT-detacheerder experts in software kwaliteit. Alle ervaren consultants zijn nét even anders en gespecialiseerd in development, testcoördinatie, testondersteuning of testautomatisering. Met een gedreven aanpak delen zij hun kennis en kunde.