Frank

Bij FRANK geloven we erin dat werknemers de motor zijn achter het succes van een organisatie. Vanuit de gedachte dat we iedereen willen helpen met af en toe stilstaan bij hun werkbeleving, is een app ontstaan. De app laat medewerkers inzien of ze in hun baan moeten bijsturen en biedt gelijktijdig werkgevers inzicht op de werkbeleving in hun organisatie.

Onze missie

Vanuit Amsterdam werken wij elke dag vol enthousiasme aan het beter, effectiever en innovatiever maken van de FRANK app. In een wereld die sneller verandert dan ooit, kampen steeds meer mensen met overspannenheid of een burn-out. Wij willen dat werkgevers hun medewerkers beter en tijdiger gaan begrijpen en aanvoelen, waardoor deze situaties voorkomen kunnen worden.

FRANK helpt medewerkers bij het reflectereren op hun werkbeleving en geeft werkgevers realtime unieke inzichten om het werkgeluk te vergroten.

Onze visie

Wij geloven dat gelukkige werknemers de motor achter succes zijn, daarom werken wij vanuit de people first gedachte. Ons platform hebben wij gebouwd vanuit een combinatie van wetenschap en de nieuwste technologie. Met de intuïtieve FRANK app geven werknemers in 5 seconden reflectie over hun werkbeleving. Hiernaast hebben HR Managers en het management toegang tot het realtime HR Analytics Dashboard.

Bezoek de website van Frank