Is middelmatige groei voor jou niet genoeg? Onderneem jij het liefst in een team met gelijkgestemden? Ben jij een startende manager met ambitie?

Incubator voor startende ondernemers

BlueGroup IT is meer dan een investeringsmaatschappij! Ons management is met 70 jaar ervaring in senior management posities maximaal betrokken om jou als startende ondernemers succesvol te laten zijn bij het opzetten van je onderneming. Hierbij sta jij echt zelf aan het roer!

Wij geloven in focus, maximale aandacht voor de medewerkers en een platte organisatie. Primair richten wij ons op de detachering van schaarse ICT-rollen en doen dit middels een groot netwerk binnen de detacheringswereld. De door ons opgerichte labels zijn inmiddels bekende partijen in de markt en staan voor kwaliteit.

Succesvol ondernemen

Naast een goed salaris deel je uiteraard mee in het succes van je onderneming. Je bent mede-aandeelhouder van jouw bedrijf, maar loopt geen risico. Persoonlijke groei en plezier in het werk vinden wij belangrijk.

Zelf heb je volledige zeggenschap over je onderneming; BlueGroup IT zorgt voor professionele ondersteuning op het gebied van administratie, fiscale zaken, juridische zaken, personeelszaken, wagenparkbeheer, financiering, kantoor, etc. 

Meer weten?

Loop je al langer met plannen of wil je juist weten wat het precies inhoudt om je eigen onderneming met de hulp van BlueGroup IT te starten? Neem snel contact op, we gaan graag met je, uiteraard geheel vrijblijvend, in gesprek!