Voor een nieuw op te richten werkmaatschappij zijn wij op zoek naar een gedreven professional, die ons helpt de activiteiten van de groep verder uit te bouwen, maar vooral ook zijn eigen droom waar te maken.

Wat bieden wij?

Naast het verstrekken van de benodigde financiële middelen beheert de holding ook de backoffice van de aangesloten ondernemingen. Denk hierbij onder meer aan het voeren van de financiële administratie en personele administratie, beheer van het wagenpark en ondersteuning op het gebied van marketing en juridische zaken. Dit alles zodat jij je als ondernemer kan richten op de kerntaken: ondernemen!

-Professionele support in de weg naar zelfstandig ondernemerschap

-Een team van gelijkgestemde ondernemers / sparringpartners

-Geen zorgen over backoffice, dat regelen wij zodat jij je kan focussen op je onderneming

-Informele en resultaatgerichte werksfeer

-Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

-De mogelijkheid om medeaandeelhouder te worden, waarbij je feitelijk geen risico zal lopen. Ondernemersrisico ligt bij BlueGroup-IT.

Hoe gaat je werk er uit zien?

Je begint met het oprichten van je eigen bedrijf! Echter, alle fiscale, financiële en juridische aspecten nemen wij voor onze rekening. Jij bedenkt de naam, de strategie, je targets, het vakgebied waarvoor je staat, de propositie en met name “het verhaal” dat je in de markt wilt laten klinken.

Je benadert je netwerk met als doel professionals te werven. Binden en boeien! We rekenen erop dat je na een jaar 5-7 mensen aan boord hebt. Als je dan in staat bent deze professionals te detacheren op boeiende opdrachten zou je na een jaar al op een break-even kunnen zitten. Dan ga je verder werken aan je groei van de business. Je gaat neventaken benoemen en professionaliseren. Stel je voor dat je na een paar jaar je eigen bedrijf uitgebouwd hebt tot een man of 20….!

We verwachten dat je 200% aandacht hebt voor de business en een echte zelfstarter bent. Je hebt kwaliteiten op het snijvlak van sales en marketing, peoplemanagement, ICT kennis en delivery.

 

Jouw profiel:

Minimaal 10 jaar werkervaring, waarvan ten minste 3 jaar in een
leidinggevende rol

-HBO/WO werk- en denkniveau

-Je bent ambitieus en enthousiast

-Zelfstandig en ondernemend

-Ervaring in de ICT-detacheringsmarkt

-Een breed netwerk binnen jouw ICT specialisme

-Communicatief vaardig en stressbestendig

-Vrij van een concurrentie- of relatiebeding welk je businessplannen zou kunnen belemmeren.

 

Additionele informatie:

Voor nadere informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Peter van den Berg (e-mail: peter.vandenberg@bluegroup-it.nl).

Solliciteren:

Spreekt deze functie je aan en durf jij het aan om de stap naar zelfstandig ondernemerschap te maken? Email dan jouw gemotiveerde sollicitatie met cv.

Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.