Sinds 1 maart 2021 is Piet de Wildt druk aan de slag met de oprichting van zijn bedrijf onder de BlueGroup IT vlag. De nieuwe IT consultancy onderneming, die BlueT&A gaat heten, is gespecialiseerd in Testen, Agile en Testautomatisering. In april zullen naar verwachting de eerste consultants aan de slag gaan bij opdrachtgevers.

Piet de Wildt heeft een stevig track record binnen de IT-wereld. Sinds 2008 is hij in zowel technische als commerciële rollen actief geweest bij toonaangevende ICT bedrijven in Nederland, waarvan de laatste jaren als zelfstandig testconsultant, scrum master en informatie analist.

“Ik heb in al die jaren een enorm netwerk opgebouwd. Als ZZP’er kan ik dat maar ten dele benutten”, aldus Piet de Wildt. “Toen ik met de mensen binnen de BlueGroup IT in gesprek raakte zagen we samen kansen voor dat netwerk. En die kansen wil verzilveren rondom vijf kernwaarden. Centraal daarbij staat het team, dat ik wil laten groeien tot maximaal 20-25 mensen. Onze consultants onderscheiden zich als team players. We hebben aandacht voor de mens en willen plezier, ontwikkeling en resultaten centraal stellen voor het team. Vanuit die teamgedachte geldt dat, als één van ons bij een klant een opdracht doet, dan krijg je daarmee ook de kennis en ervaring van de rest van het BlueT&A team.”

Met de versnelde digitalisering die veel bedrijven momenteel doormaken is de vraag naar ICT consultants groot. BlueT&A is dan ook hard op zoek naar beginnende /medior / senior consultants.