Op 18 februari was het precies 10 jaar geleden, dat Rowald Pouderoyen naar de notaris ging om de Newspark BV op te richten. Nu staat er een mooi bedrijf met 25 zeer capabele consultants die zich bezighouden met kwaliteitsaspecten in ICT projecten, waaronder development, testautomation, test- en business analyse, RPA en lowcode.

10 jaar van goede tijden en minder goede tijden,  testers en consultants die komen en soms ook weer gaan, bankzitterij en uitverkocht zijn, van waterval naar dev-ops….

“Het allermooiste van onze organisatie is de collegialiteit, het wederzijds respect, de openheid en de ambitie. Dat zit hem in de mensen die zich Newsparker voelen”, zegt Rowald Pouderoyen. “Dat geeft mij persoonlijk ook veel energie, en daar wil ik mijn collega’s openlijk voor bedanken!”

Newspark is op weg naar vernieuwing en groei, een periode waarin de ICT en het kwaliteitsvak wederom zullen veranderen, waarbij Newspark voorop wil blijven lopen in kennis en kwaliteit.

Het jubileum had het team liever gevierd met een mooi lang weekend in een warm oord…het werd met een borrelpakket thuis zoomen. Het is niet anders, maar wat in het vat zit, verzuurt niet.